ONJava.com -- The Independent Source for Enterprise Java
oreilly.comSafari Books Online.Conferences.

advertisement

AddThis Social Bookmark Button
Article:
  Apache Web-Serving with Mac OS X: Part 2
Subject:   Still not getting .shtml to work right.
Date:   2002-08-26 09:17:21
From:   oliverspapa
I have gone through this article a dozen (literally) times and all of the suggestions in this discussion and *still* cannot get the .shtml to work properly.


If I target it specifically, it works, so I know that it is able to process SSI (correct?). The problem is, when I swap out the .html with the modified .shtml, I get the default Apache page with the "Not seeing the page you expected..." message.


What gives? I have dumped my cache (it is set to never cache and has 0MB assigned to the file). I have stopped and started Apache. I have made sure that I was adding 'Include' to the proper directory. I even went in to DirectoryIndex and added 'index.shtml' before 'index.html'! I really do not know where to go from here.


I have gone so far as to try editing the ...conf.default page; add 'Includes' to my user file; and any other outside option I ran across. I know this should not be as difficult as it is, but for whatever reason it is.


I am brand new to doing any of this, but what could I be missing? I even tested the .conf for errors and got the 'Syntax ok' approval.


Please offer any suggestion you may have. I will greatly and definitely appreciate them.


Regards,
Craig


1 to 1 of 1
  1. Still not getting .shtml to work right.
    2002-09-25 16:45:04  philocon [View]

    • Getting .shtml to work right!
      2006-06-22 05:24:21  carlco2 [View]

    • Still not getting .shtml to work right.
      2003-11-09 19:33:05  anonymous2 [View]

    • Still not getting .shtml to work right.
      2003-03-29 22:55:31  anonymous2 [View]

1 to 1 of 1